Digitaal afhangbord – Instructie

Allereerst dien je de KNLTB Club App te downloaden. Dit kun je doen in de App Store OF via deze link: Iphone

OF via Google Play: Android

Zodra je de app hebt gedownload, zoek je jouw club (TC Egmond aan Zee) op via de zoekfunctie en kun je inloggen.
Tip: Zoek op “Egmond” zonder het voorvoegsel “TC”

Inloggen
Nadat je jouw vereniging hebt geselecteerd, krijg je het inlogscherm. Hier kun je inloggen met je bondsnummer of je clublidnummer. Je bondsnummer staat op het pasje dat je van de ledenadministrateur hebt ontvangen of kun je opvragen bij de ledenadministrateur. Je wachtwoord kun je ook opvragen bij de ledenadministratie of zelf installeren door op ‘reset mijn wachtwoord’ te klikken. In dat geval wordt er een mail verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres. Ook kun je hier bij de app inloggen als gast. Dit betekent dat je niet alles kunt bekijken en geen banen kunt reserveren.
Let op: De KNLTB is op 1-1-2024 gestopt met de uitgifte van de plastic ledenpassen!

Wachtwoord vergeten?
Ben je je wachtwoord kwijt of vergeten? Allereerst kun je deze aanpassen door ‘reset mijn wachtwoord’ te selecteren. Je dient in dat scherm je bondsnummer of je clublidnummer in te vullen, er wordt een e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat daar aan gekoppeld is. Komt er geen mail binnen? Vraag aan de ledenadministratie of ze het juiste e-mailadres hebben en bekijk je spam-inbox. De ledenadministrateur kan ook zelf een wachtwoord naar jou versturen via het beheerplatform.

Toegang tot de kantine
Door middel van het invoeren van een geldige 6-cijferige pincode op het key-pad rechts van de kantinedeur, kun je de kantinedeur openen. Dit is een persoonlijke code die om veiligheidsredenen wekelijks, in de nacht van zondag op maandag, vernieuwd wordt.

De 6-cijferige toegangscode kun je vinden op het “Home” scherm in de KNLTB ClubApp, welke je kunt openen via de knop linksonder in de app.

Na het intoetsen van de pincode licht het groene lampje op de key-pad op en kun je de deur openduwen.

Baan reserveren
Vanuit de ClubApp kun je van te voren een baan reserveren. Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je die tijd een reservering kunt maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kunt invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kun je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kun je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering.

Introducé
Als je met een niet-lid wilt tennissen (kosten: € 7,- per niet-lid), dan kun je dit bij het reserveren van de baan met de ClubApp aangeven via de button ‘Introducé toevoegen’: